Live in Copenhagen | 8th August 2016

De soniske felter mellem støj og ambient bliver udforsket i Cisternernes imponerende klangrum, når britiske Simon Scott spiller solo i det gamle vandreservoirs dyb. Simon Scott entrerede Englands eksperimenterende musikscene i shoegazebandet Slowdive, hvor han var bag trommerne omkring udgivelsen af det kanoniserede album ‘Souvlaki’. Siden har Scott spillet i en række bands som The Sight Below, genindtrådt i Slowdive ifm. bandets reunion og ikke mindst udgivet flere album i eget navn.

Den 45-årige Scott er en mester i at sammensætte store ambiente lydkollager, som både kan høres på hans egne udgivelser, på film og TV-programmer for BBC. Scott arbejder med monotoni og støj lige så vel som han inkorporerer naturlige lydoptagelser og organisk akustik i sine produktioner. Hans lyd passer derfor perfekt til de underjordiske katedraler under Søndermarken i Cisternerne.

Information
Venue: Cisternerne, Søndermarken
8. august kl. 20-22
Entré: 150 kr.

www.stromcph.dk/portfolio/simon-scott/